Kinderopvang

Over Wasko

Bij Wasko Kinderopvang staat kwaliteit centraal. Bij Wasko is dat kinderopvang méér is dan kinderen opvangen. Wasko voegt hier graag ‘iets’ aan toe. Dat ‘iets’ is de pedagogische kwaliteit. Wasko biedt kinderen de ruimte te ontspannen en zich te ontwikkelen. Maar veel meer nog: zij geeft kinderen een tweede ‘thuis’ gevoel. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen, ravotten, sporten, knutselen en vriendschappen aangaan, rekening houdend met wensen, interesses, geloof, gevoelens en behoeften, in een veilige omgeving.

Wasko Kinderopvang – partner van scholen
Wasko werkt sinds jaar en dag samen met de scholen en vertaalt de levensovertuiging en de pedagogische visie van de school in de kinderopvang. Zo wordt gewerkt aan een integrale aanpak, dit komt de kinderen ten goede.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Ontspannen na school

Kinderen kunnen voor, tussen en na schooltijd terecht in de buitenschoolse opvang van Wasko. Op BSO-locatie de Wielen werkt Wasko met een uitdagend en afwisselend aanbod vanuit Doenkids. Een activitheek met activiteiten op het gebied van sport, spel, creatief, techniek, natuur, muziek en koken.

Sport BSO
Sporten is leuk én belangrijk. Kinderen worden fit van sporten, bouwen weerstand op, ontwikkelen coördinatievermogen en kracht. Allemaal essentieel in de gezonde ontwikkeling van een kind. Samen in een groep iets bereiken, samen winnen of samen verliezen. Plezier is voor ons belangrijkers dan winnen. De Sport-BSO is niet school-gebonden en voor kinderen die zelfstandig naar de BSO kunnen komen. De Sport-BSO is gevestigd in het Sportcentrum Papendrecht.

 

Vakantieopvang, studiedagen en planningsdagen

Relaxen in de vakantie

Heeft u behoefte aan extra opvang in de vakantie, op studiedagen of planningsdagen? Wasko biedt vakantieopvang op verschillende locaties in de regio. Met hippe thema’s die centraal staan in vakantieperiodes is er vanuit de activitheek Doen Kids voor ieder wat wils. Deze worden aangevuld met activiteiten die plaatsvinden op ‘unieke locaties’ zoals de Natuur BSO’s en Sport BSO’s.

Peuterspeelzaal

Spelenderwijs leren

Onze school werkt nauw samen met de peuterspeelzalen van Wasko. De peuterspeelzaal is leuk en leerzaam. Vanaf 2 jaar zijn peuters van harte welkom bij Wasko om te spelen en spelenderwijs te ontwikkelen. Binnen onze school wordt peuterspeelzaal/peuteropvang aangeboden op de Wielenwaal.

Aanmelden

Meer informatie over de opvangmogelijkheden bij Wasko? Surf naar www.wasko.nl voor voorwaarden. Aanmelden kan ook via de site. Ook zit de klantenservice van Wasko klaar om te helpen bij het maken van bijvoorbeeld een proefberekening kinderopvangtoeslag. Via de ouder login op www.wasko.nl kunnen kinderen online aangemeld worden en kunnen wijzigingen worden doorgeven voor de TSO. De klantenservice is bereikbaar via klantenservice@wasko.nl of 078 - 615 71 65